fubick
Member    
Posts 115
Registered 25.11.2006 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Korean Tiger
|
| posted on 9.11.2009 at 21:57 |
|
|
Evo ravnokar odklenil Black Rage in sicer z super roulette. Treba je dobiti vodoravno oziroma diagonalno 3 zaklada. Rage različic je 5 se mi zdi,
obstaja pa tudi Black Ki, ki pa zgleda neverjetno
Evo clipa, ki prikazuje black ki (na Jinu)
http://www.youtube.com/watch?v=uK76dt-gDqc
DESIGN BOSS - Spletne strani / Logotipi / Vizitke / 3D Vizualizacija
|
|
|
kekken3
|
| posted on 9.11.2009 at 22:14 |
|
|
Ahaha, naključja.. Ravnokar sem se namenil to objaivit v thread!
Črn stuff je awsum! Zdaj molit ruleto!
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
fubick
Member    
Posts 115
Registered 25.11.2006 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Korean Tiger
|
| posted on 9.11.2009 at 23:57 |
|
|
Žalostno je to, da dejansko nihče 100% ne ve kako se dobi black ki. Neki tip na tujem forumu celo pravi, da je zbral vso Rage kolekcijo in potem ko je
naslednič zadel na ruleti 3x zaklad ni dobil nič Upam da je igral na avtomatu
Btw, če ima kdo preveč časa in bi se rad ukvarjal z ruleto, obstaja preprosta rešitev za dobitek raznih itemsov. Na PS3 ko vidim da v levem zgornjem
kotu utripa rdeča luč (prihajajoča ruleta), izklopim trenutni match in grem v main menu. Pustim, da se igra sejva in zopet zaženem match(ghost) in če
z dobivanjem na roleti nisem zadovoljen enostavno ugasnem špil preko PS buttona, ki pa pri tem ne shrani ničesar v save game. Zaženem zopet špil in v
prvem matchu imam zopet ruleto. In tako, jovo na novo
Nevem kako je na xboxu, ampak verjetno bi delovalo tudi to da se ugasne xbox. Seveda če vas ne moti tovrstno trpinčenje Xa
edit:
Po približno 500 borbah imam končno vse
DESIGN BOSS - Spletne strani / Logotipi / Vizitke / 3D Vizualizacija
|
|
|
DrAg0nBoY
|
| posted on 18.1.2010 at 12:46 |
|
|
Saj to niti ne spada sem, pomojem sploh ne bi blo pametno to lepit gor, pa vseeno:
http://kotaku.com/5450692/tekken-voice-actor-dead-police-investigating-suicide
:/
John McClane: Yippee-ki-yay, motherfucker
"I put an alarm clock next to my bed, so I can wake-up super." - JiBbo
|
|
|
kekken3
|
| posted on 18.1.2010 at 13:43 |
|
|
Uff. Tip je bil res legenda, ko zdaj pomislim, koliko legendarnih kruljenj je izvajal za koliko znanih likov! R.I.P.
Maja, drugače pa, if it goes on Kotaku, pa naj bo še tu.
|
|
|
SLOarang
The original Moku-man     
Posts 559
Registered 10.4.2005 Location Koper,Slovenija Member Is Offline Mood: super smoking time
|
| posted on 19.1.2010 at 09:45 |
|
|
R.I.P.
http://www.youtube.com/watch?v=lbO-htKkhNw
|
|
|
DrAg0nBoY
|
| posted on 28.5.2010 at 07:04 |
|
|
http://www.vg247.com/2010/05/27/report-tekken-7-announced-in-madrid/#more-97479
:D
John McClane: Yippee-ki-yay, motherfucker
"I put an alarm clock next to my bed, so I can wake-up super." - JiBbo
|
|
|
kekken3
|
| posted on 28.5.2010 at 10:12 |
|
|
Ow fuck ow fuck ow fuck. Saj je neizbežno, ampak tako zgodaj... Čisto preveč ga piči ta Tekken. Saj ne rečem, če bi ga igrali toliko, kot smo druge
robe, bi verjetno gledal drugače. Samo ne vem, meni je T6 s svojimi 40 liki dovolj za življenje in pol, ne pa da mi bodo vsak čas novega izdali. Jao.
Sicer nista ista studija, tako da ni glih povezano, ampak bi dosti raje bi videl Soul Calibur 5.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 28.5.2010 at 15:46 |
|
|
quote:
From SRK
quote:
From Zaibatsu.
According to the Swedish head editor "Petter"' on Gamereactor, we can today read the following on his blog:
TEKKEN 7 was announced today by Harada himself.
The game will be showed at the upcoming E3!
The game will get a completely new game engine!
The game is scheduled for direct console release, not to be ported later from a arcade version.
With this said I should point out that he “Petter” is known for pulling “facts” straight out of the air.
And what he has said before have many times been proven to be his on speculations.
Thought other times he has actually spilled the beans on some really major events/news ahead of times.
I wouldn’t read too much in to what he has to say about anything related to TEKKEN,
but this might just be news that have yet reach the other sites.
- Major engine change? Drekken Tag 2?!
Raging Ogres? Ewwww.
- Direct console? Po svoje zakon. Ker če bi zdaj izdali na avtomate, bi bilo spet isto sranje, da dobimo T7 glih leto, preden kinezi muvajo on na
naslednje poglavje, kar vsaj meni vedno omrtvi voljo do igre.
Ima pa seveda en kup sranja, ki lahko pride s tega. Slabši playtesting, uvedba gimmicky mehanik, katastrofalnih licenciranih likov in kup bullshita,
ki ga je od trojke dalje moral jesti bogi Soul Calibur. Meni je sicer bil vedno kul, ampak no, svoj davek so konzole terjale na BS faktor serije.
|
|
|