The World
Resident Troll    
Posts 304
Registered 30.11.2007 Location Behind your back. Trolling you. Member Is Offline Mood: Feed me!
|
| posted on 14.8.2009 at 12:49 |
|
|
Kupu PS3 verzijo včeraj. Prva stvar, ki sem jo doživel, je hard freeze. Nice stuff.
Počasi postajam Xbox fanboy
|
|
|
1muvwndr
T3h stick crafter       
Posts 1174
Registered 17.12.2003 Location Koper Member Is Offline Mood: Wavedash is overrated
|
| posted on 14.8.2009 at 13:33 |
|
|
Meni se zdi, da če prehitro cuisaš skozi menije zna freeznit. Tudi na Xu.
I can't use something that I can't abuse.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 23.8.2009 at 16:31 |
|
|
Waa, dobre igre danes, Morbid. Pa Very GGs od sessiona nedavno Relixu.
Kolikor je na začetku kažina, vidim, da sta vklopila point in zdaj je prav veselje igrat, ko padajo asisti, se kolikor toliko krije asiste in je res
pestro.
Danes je Thanos bil skrita zvezda!
Fucking bubbles!
Morata uletet še Tevž in 1muv in vržemo eno epsko.
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
..::Macro::..
Aggro-Puppy    
Posts 407
Registered 17.12.2003 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Jaz in Magnetov infinite
|
| posted on 23.8.2009 at 22:45 |
|
|
Jao.....Team Zelezo je kos sira....ban

GGs u n4wbz....
Se veliko casa bo trajalo da bom sposobn sledit vsej epilepsiji. Da ne govorim o punishih.....
PS: I h8 spamtinel!
MvC2 is imperfect just cuz there's no C.Viper.
Relix: " Ma kaaa no....a zj se morm jst učit baitat, al kaaaaa?" =win
|
|
|
Relix
Flowchart Ken    
Posts 328
Registered 26.8.2008 Location Tržič Member Is Offline Mood: Disappoint
|
| posted on 24.8.2009 at 01:22 |
|
|
Shiat, kere bombe so padale dans. Pomojem bom kmalu ratal osovražen zaradi abjuza top-tier spammerjev.
Fuck, kolk zna bit naješen Sentinel z dobrim supportom. Massive truck of spamm.
All in all, GG's niGGaz.
Also, pridružujem se trendu s podpisi.
It's not your job to right a wrong, just mark it FAIL and move along.
|
|
|
Aggro-Puppy    
Posts 407
Registered 17.12.2003 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Jaz in Magnetov infinite
|
| posted on 24.8.2009 at 11:05 |
|
|
Muo....kok folka se najde ki ga rejpa na pouno.... Dns sm biu ze eno 10x kanonfutr enmu infinite magnetu (+storm n senty launcher). Cist mi gre na
kurac, ampak je spil prevec smeh da ne bi igral!
|
|
|
1muvwndr
T3h stick crafter       
Posts 1174
Registered 17.12.2003 Location Koper Member Is Offline Mood: Wavedash is overrated
|
| posted on 24.8.2009 at 12:37 |
|
|
To smo mi že davno ugotovili - dokler se dajata dva na podobnem nivoju je špil mega zabaven. Če pa naletiš na koga, ki pač res zna (in še igra top
tierje), pol je pa muka - odprl te bo za šalo.
Magneto pa sploh je nenormalen po netu. Njegov c.LK je EN frejm, dasha in skače itak instantno tako, da sta npr. c. LK v overhead al pa jump-in v c.LK
čisti unblockable online.
I can't use something that I can't abuse.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 24.8.2009 at 12:41 |
|
|
Igrat online je unblockable.
Glede tierjev v marvelu je pač tako, kot v vsaki igri. Bolj in manj sposobni. Treba se je zavedati, da če igramo slabše like, je na nas, da se naučimo
njih točne uporabe in iznajdemo način, s katerim bomo pokrili njihove luknje. Če igramo top, smo pač lahko bolj prosti po prešernu pa še vedno kaj
naredimo.
Problem je tu, da si z izbiro random likov in random asistov pogosto onemogočimo zmago že v samem štartu če ne vemo, kaj delamo. Če mislimo koga
zmagat, igra potrebuje strategijo že pri postavitvi teama. Kdo je point character, kako podporo ima in kako lahko mixupa/rushdowna s svojo podporo.
Kako se uspemo približati preko spama na daleč? Kako preletimo ekran in napademo s pomočjo asista? Kaj se zgodi, ko mora point na klop? Kakše šanse so
potem? So liki, ki imajo noro dobre superce, ampak malo načinov, za te napolnit. Takim potem izberemo en čimboljši in čimbolj ustrezen asist (če ga
imajo), nato pa pred njih in na začetek runde damo en lik, ki dobro in nekaznovano spama in bilda bar. Potem, ko nafila 5 barov in hopefully tudi kaj
naredi, gre na klop PREKO superce point lika v cancelano safe superco ali connectano superco. Ne uporabljajmo ročnih switchev nikoli, razen, ko bodo
siguirno zadeli ali pa tik zatem, ko finishiramo nasprotnikov lik. To so edine prilike, kjer je vredno uporabiti ročni switch. Ker vse drugo bo jedlo
free kombo. Če ni teh prilik, switchamo s supercami. Ko začnemo switchati s supercami dojamemo, kako pomembno je izbrati, kdo je drugi in kdo je
tretji.
Veliko je še defenzivne in ofenzivne robe. Imaš alpha counter v switch, v superco, imaš super-pomemben pushblock in imaš marsikaj, ampak če ne znamo
tega, je brezveze bentit čez top tierje, ki enim scrubom omogočijo, da pridejo prej na mid nivo, nam pa ni kul, da smo mi scrubi in moramo delati
zato, da pridemo na mid nivo. Treba je malo youtubeat s stringi "mvc2 + želen lik", pa bo kaj prišlo. Tudi to je zakladnica koristnega
znanja o igri:
http://www.shoryuken.com/wiki/index.php/Marvel_vs_Capcom_2
Posebno tu velja pogledati sekcijo "playing a low tier character".
|
|
|
kekken3
|
| posted on 27.8.2009 at 13:40 |
|
|
http://www.megaupload.com/?d=J5HGLM8N
http://www.megaupload.com/?d=1S8NV0SC
Tu imate v dveh paketih po cca 700 MB zbirko vseh tutorialov s serije
MvC2 Dj-B13'z tricks of the trade collection
En kup robe za zelo pestro paleto likov. Seveda vec za topse, ker jasno, topsi tudi imajo vec za pokazat, a se res veliko je tega.
Zdaj dajam gor se batch matchev, kjer po dogovoru ne uporabljajo top tierjev.
|
|
|
Aggro-Puppy    
Posts 407
|
| posted on 27.8.2009 at 14:42 |
|
|
TZAAAAAAAARRRR!!!!!!111one
Ze veselo vlecem....sam kaj ko mam tle juzno crappier internet!
...nekdaj bos obzalovau, da si mi dau ta link! 
|
|
|
Relix
Flowchart Ken    
Posts 328
|
| posted on 28.8.2009 at 00:26 |
|
|
U noro. Magneto section, here we come.
Tenkjuverimač.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 28.8.2009 at 14:47 |
|
|
Hehe, me veseli, da vam sede. Jeba je v MvC2, ker se tezko dobi posnetke kvalitetne igre z manj popularnimi liki.
Zato sem uploadal se staro zbirko posnetkov z neke freeplay seanse, kjer so se dogovorili, da ne uporabljajo top zivine. SIcer se potem takoj vidi,
kdo so naslednji sefi. Ironman izstopa, pa tudi Doom & Tronn delata darmar. Ceprav Dhalsim je cuute. Main subito!
http://www.megaupload.com/?d=QHN1TF14
|
|
|
Relix
Flowchart Ken    
Posts 328
|
| posted on 23.2.2010 at 15:31 |
|
|
Lepa zbirka combotov, nasvetov, strategij and more.
http://magnetro.com/dvd.html
Če si kdo misli zdljat, je malo nižje na strani tudi torrent link.
|
|
|
DrAg0nBoY
|
| posted on 8.4.2010 at 08:49 |
|
|
http://www.eventhubs.com/news/2010/apr/07/rumor-capcom-looking-marvel-vs-capcom-3/
John McClane: Yippee-ki-yay, motherfucker
"I put an alarm clock next to my bed, so I can wake-up super." - JiBbo
|
|
|