Slovenska pretepaska ranking lestvica

Printable Version | Send to Friend
Subscribe | Add to Favorites
New Topic New Poll New Reply
Author: Subject: 2 nova posnetka - Sandi (Cervantes) vs kekken3 (Ivy)
kekken3
Mod-erator

Posts 4511
Registered 13.12.2003
Location Piran
Member Is Online

Mood: Magnetic!

posted on 15.4.2004 at 03:20 Edit Post Reply With Quote
2 nova posnetka - Sandi (Cervantes) vs kekken3 (Ivy)

OMG! So much BT A+B!
Galkota bo kap!

No ja, igre niso neko čudo tehnike. Poleg tega, da sem jaz z Ivy bolj kot ne amater je Sandijev stil igre zelo, hrm, "dinamičen" (beri: rdeče lučke na tvojem liku so znak, da moraš še več napadati ) in ker v SC2 kruti zakon narave pravi, da če ne mashas proti masherjem boš končal zmashan, je posledično tudi moja igra bolj ahem, dinamična. No, par zanimivih tehnik se da tudi razbrati. Ena bi bila Sandijevo veliko abusanje udarca 8A+B. Tega bi se splačalo podrobneje pregledati, saj ima velik doseg, se ga težko stepa, dobro ringouta, ob CH z malo sreče omogoča sick kombo GDR, BT A+B, 2A+B, ob bloku ima kar kulturen blockstun, ki, čepravn nas pusti kar dolgo odprte, nasprotnika lahko odbije tako daleč, da ta lahko celo whiffne kaznovalni udarec in se tako ponovno odpre našim launcherjem. Udarec ima tudi veliko TC frejmov preden udari, kar bi mu znalo dati dobro uporabo proti tečnim žokarjem ali predvidljivim krožnim zamahom.

Hja, and you just can't say no to four consecutive BT A+B! Sandi je ščupan in igra praktično le za BT A+B, In kadar mu uspe, so rezultati spektakel.

No ja, z Ivy sem začel igrati šele nekaj seans nazaj in mi je dobra - heh praktično edini ženski lik, ki ga sploh igram v pretepačinah. Predvsem zaradi zahtevnosti udarcev in zadovoljstva, ko uspemo narediti nekaj težkega. Hja, in seveda sposobnosti, da tako fino zamorimo nasprotnika, ko se ta nima kam premakniti, brez da bi mu veriga, ki kar naenkrat skoči iz tal mimogrede prepotovala prebavni trakt. Ivy Lick (6B8_8B+K) Pa je itak zgodba zase in eden bolj, če že ne najbolj kul udarec v igri. Ufff, pa še SS/CS...

[Edited on 15.4.2004 by kekken3]

Prispevek za dva nova monitorja

FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member This User Has MSN Messenger
Galko
GOD OF CHEESE

Posts 1137
Registered 17.12.2003
Location Ljubljana
Member Is Offline

Mood: Failing at piano drumming, wooho

posted on 15.4.2004 at 08:51 Edit Post Reply With Quote
WTF!?!?!

Kako Sandiju uspevajo ti multi BT A+Bji? Kakšen je tajming? Šit, 4x BT A+B, tip je bolan! V drugem fajtu bi ti komot primazal kombo za okrog 170-180 energije, ker te je z drugim BT A+B stunal in bi lahko zapel s 3B , 2A+B, 3B. Car.

8A+B sem veliko uporabljal na začetku, zdaj mi ni več tako všeč. Ne vem, kar ne uporabljam ga več. Nima nekega hudega blockstuna - ob bloku je -18 ali nekaj takega. Ja, CH 8A+B, GDR je kul stvar in z veliko veliko sreče je možen BT A+B stun.

Drugače je pa Sandi turbo ninja in me je kar malo strah, kako se bom proti tako noro agresivnemu Cervantesu odrezal pri Jabbi... Čeprav po 3B še vedno dela B2

Aja, Kekken, zakaj iz riti spuščaš SS? SS po 2A+B?! In na koncu prvega fajta, kar iz nekje? Hmmmm, I sense new threat...

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
1muvwndr
T3h stick crafter

Posts 1174
Registered 17.12.2003
Location Koper
Member Is Offline

Mood: Wavedash is overrated

posted on 15.4.2004 at 09:25 Edit Post Reply With Quote
Ma Sandi je itak nek poseben igralec. Dokler te mlati, je vesel in trashtalka da je groza, ko pa puši, pa slišiš samo "Ma kako!?!" in "Ma ti si sero!!!"
Pa B2 po 3B dela samo zato, ker "je stylish" pa tip obožuje te usekat s pištolo.

I can't use something that I can't abuse.

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member This User Has MSN Messenger
kerber
Kosmati Medvedek

Posts 664
Registered 18.12.2003
Member Is Offline

Mood: Ice car rider

posted on 15.4.2004 at 11:00 Edit Post Reply With Quote
Heh Sandi je očitno Tenshi2, saj sploh ne neha napadat. Tehnično je pa itak freak, saj una serija BT A+B ni lih najbolj zdrava za trenirat, vsaj kar se tiče prstov, saj se je ni lotil niti Jf master Galko. Kekken pa sploh ne poskuša držati razdalje z raznimi 6{B}-ji in 4{B}, B, B , ampak se vse preveč zanaša na 8WR_3_9 A, 2,2B ki meni ni preveč všeč saj zahteva preveč igranja na blizu v katerem Ivy roko na srce ni najbolj močna. Sploh ne uporablja 6,6 A, ki bi proti Sandiju delal svoje, saj ga zafrkne samo 8A+B. O buffranju SS-jev nebi govoril, saj je tip preprosto nor počasi bom začel mislit, da je njegov joypad konfiguriran za napredne funkcije.
Aja na blizu je proti Cervyu dokaj uporaben 4A+B Auto GI, saj pokrije vse udarce in ob pravi uporabi prav fino ringouta ali pa GC-ja, do konca ga lih ni zdravo delat, ampak načeloma je dokaj vredu. Aja kekken ko boš začel delat Ivyne JF-me tipa B, 6B, 4B, 6B, 4B bom vedel, da ostali nekaj delamo narobe.

kekken3
Mod-erator

Posts 4511
Registered 13.12.2003
Location Piran
Member Is Online

Mood: Magnetic!

posted on 15.4.2004 at 12:36 Edit Post Reply With Quote
Heh, ma saj ne, da je Sandi JF bog. Bolj se gre, da ima dober nos za to, kdaj se bo z motorjem igre naredila štala in bo s spamanjem gumba A+B lahko naredil milijardo BT A+Bjev. Joj, kako mi je žal, da nisva posnela spopada, kjer se je s Cervyjevim z enim GDR odbil osemkrat od zida in me nato skinil v hrbet ter zbil pol energije. Tisto je šele f**ked up...

Drugače pa, res glede 8A+B, pri -18 stvar ni prehuda, a sem jo bolj kot ne omenil, ker se mi je včeraj zdela zelo učinkovita. Verjetno pa tudi zato, ker sam nisem kaj dosti domač z Ivy.

Tudi Kerberjeve opazke so na mestu. Sicer se drugače zavedam pomembnosti udarca 6[B](2_8) in morda še bolj 6B, pa tudi 44[B], B, B je odličen spacing tool. problem je le, da je Sandijev slog tako zelo reckless, da mu je vsaka druga poteza DC (Dread Charge - 214) iz katerega komot sledi GDR za pol energije, vsaka tretja pa, posebno proti Ivy, 4B+K.

Tako je bilo bojevanje na blizu skoraj edina opcija, saj sem od daleč vedno kasiral neko obliko teleporta+batine. AutoGI 4A+B žal krije le horizontalne, je pa zelo dober za trpinčenje folka na tleh. Sicer do včeraj še nisem vedel, a ima 4A+B tudi JF verzijo, kjer dobro tempiran B po uspešnem 4A+B zadane kot NC. Če temu dodamo možnost G-cancelanja 4A+B v Whip state po prvem udarcu, se lahko nadejamo še mnooogo CSjev. Muhahahahah!

Hja, glede samega buffranja, je stvar taka, da sem za smeh poskusil zamenjati tehniko in jo sedaj za maksimalno hitrost bufferjam z dvemi polnimi krogi. Vem, sounds scrubby, a z Zangief pad skillzi mi stvar uspeva komot po 4G (filmček z mucho SS-post-4G akcije bi bil že gor, če bi imel kaj več placa na serverju... bo magari drugič ). Tako da, nič, zdaj, ko sem začel, itak ful pretiravam s high damage, flashy potezami. No, nenazadnje je to tudi moj priljubljen način igre z vsemi liki, a s časom se bodo stvari še malo zlikale in se bomo naučili še par fines, kot so... hmm, b:6B:4B:6B:4B JF?
Ajde, vsaj, da znam dobro žokat (in po možnosti hkrati bufferat CS ).

No ja, do takrat pa lahko vprašate ke_kitovega Astyja, kako lepo je post-4G kasirat 99A, 33A, 22B, 6B8.

Prispevek za dva nova monitorja

FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member This User Has MSN Messenger
..::Macro::..
Aggro-Puppy

Posts 406
Registered 17.12.2003
Location Ljubljana
Member Is Offline

Mood: Jaz in Magnetov infinite

posted on 15.4.2004 at 14:11 Edit Post Reply With Quote
Morem priznat da ste majstorji....
Sicer me se skos moti pocasna igra...ampak z tem kaj nardite pozerete toolk energije...se posebej tisti 4x udarci nazaj! Sm probal s Cerviyem in Ivy igrat...pa sem bil WTF??
Se mi zdi da majo ostali(beri: nekateri) lazje kombote oz. udarce!

MvC2 is imperfect just cuz there's no C.Viper.

Relix: " Ma kaaa no....a zj se morm jst učit baitat, al kaaaaa?" =win

kerber
Kosmati Medvedek

Posts 664
Registered 18.12.2003
Member Is Offline

Mood: Ice car rider

posted on 15.4.2004 at 20:32 Edit Post Reply With Quote
Glede teleporta bom rekel samo eno stvar, 9B+K in je stvar rešena. Slednje seveda velja le v primeru da Ivy ni glupa in v istem trenutku probava 6B kar ni najbolj zdravo. Pizda men so Zagniefovi piledriverji vedno delal probleme na tipkovnicah in padih tko da ni čudn, dami ne rata zanesljivo buffrat SS-jev. Zdele se vadim v MVC2 in morm rečt, da je stvar odličen trening za prste, saj so 11 hit air comboti res dober pokazatelj trenutne forme. O Spider-manovih stringih pa sploh nebi, saj je tip nor.
Galko
GOD OF CHEESE

Posts 1137
Registered 17.12.2003
Location Ljubljana
Member Is Offline

Mood: Failing at piano drumming, wooho

posted on 15.4.2004 at 22:48 Edit Post Reply With Quote
quote:

Sicer me se skos moti pocasna igra...

Počasna igra?! Sandija!? Veš kako hitro igra Sandi? Absolutno nahitrejši in najagresivnejši Cervantes, kar sem jih videl. Ljudje s Taki, ki je rojen pitbull, ne igrajo takega blitzkriega. Seveda dečko zelo tvega, saj kar kliče po CH udarcih, pa tudi garantirane kombote težko izvajaš s tako hitrostjo, ampak vsekakor si zasluži huuuuuuuge props za napadalnost.
Kar se pa tiče damaga, je očitno Sandi stajliš bastard - ne dela najmočnejših kombotov.

..::Macro::..
Aggro-Puppy

Posts 406
Registered 17.12.2003
Location Ljubljana
Member Is Offline

Mood: Jaz in Magnetov infinite

posted on 16.4.2004 at 11:27 Edit Post Reply With Quote
Saj imas prav...ko se gledam kako igram se mi vide kot da sm hitrejsi po zaporedju kombotov! Ampak...zgleda da ko nekoga gledas se ti zdi pocasen...v resnici je pa hiter...al whatever...

Anywho...kudos to Sandi...whoever he is!

MvC2 is imperfect just cuz there's no C.Viper.

Relix: " Ma kaaa no....a zj se morm jst učit baitat, al kaaaaa?" =win

New Topic New Poll New Reply