Galko
GOD OF CHEESE      
Posts 1137
Registered 17.12.2003 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Failing at piano drumming, wooho
|
| posted on 5.6.2004 at 00:18 |
|
|
I tata bi to radio - Evolution 2K4
Malo sem gledal VF stran in opazil ogromno reklam za Evolution 2K4. Damn, zakaj nisem iz ZDA
Evolution 2K4 je namrec najvecji svetnovni pretepaški dogodek, kjer se zbere vsa pretepaška elita iz ZDA, pa še razni pretepaci z polnimi žepi od
drugod po svetu. Tekmuje se v vseh pretepacinah, ki so bolj ali manj aktualne (to je relativno, ampak vseeno) - tekmuje se v naslednjih špilih:
VF4E
ST
3S
GGXX
CvS2
MvC2
TTT
T4
SC2
Matr, kok bi šel. Tekmovat itak, ceprav bi mogoce kaj naredil samo v SC2ju - fora je v tem, da mora bit tok dober filing že samo gledat vse skupaj...
In glede na to, da vas je tukaj kar nekaj hardcore SC2/SF/GG:XX pretepacev, imam obcutek, da se ne lušta samo meni
Še par zanimivih stvari; sproti se sestavlja lista prijavljenih igralcev; fakin šit, Kalifornija je RAJ za pretepacine!!! Poglejte si na
spisku, koliko jih je od tam in koliko od drugod.
Še ena "zanimivost": kaj mislite, v cem tekmuje najvec folka? V nadmocnem SC2? V supertehnicnem VF4: Evo? Nope - v Capcom VS SNK 2, ki mu
sledijo vse 2D špile. In ja, najmanj folka pa je na SC2 in VF4: Evo. Hmhmhm, meni nic jasno. Verjetno se bo vse še dovolj spremenilo, ampak WTF
filing je pa vseeno.
Spisek igralcev
Uradna stran
[Edited on 4.6.2004 by Galko]
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 5.6.2004 at 00:35 |
|
|
Emmm....
Po moje je največ ljudi iz californije ravno zaradi tega, ker bo zadeva potekala tamle... 
|
|
|
Galko
GOD OF CHEESE      
Posts 1137
Registered 17.12.2003 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Failing at piano drumming, wooho
|
| posted on 5.6.2004 at 00:46 |
|
|
Sem opazil, ko sem napisal post, ja.
...v zemljo bi se pogreznil. Tako bistre izjave pa že dolgo ne... 
|
|
|
kekken3
|
| posted on 5.6.2004 at 00:47 |
|
|
Lol, butci, zgleda da še kar ne bo GGXX Reloada, ampak bo spet le navaden... (ker bi lahko že lani bil Reload in bi bilo veliko bolj zanimivo - ker so
liki bolj uravnovešeni in vredni igranja, tako pa bomo spet gledali praktično same Sole in občasne Baikene, Johnnyje in Slayerje )
Marvel vs Capcom 2 je najpopularnejša pretepačina v Ameriki, kar že nekaj pove. Kmalu za njo je Capcom vs SNK 2. Potem so že razni SF3:3rd, ki se mu
pridruži še SC2 in Tekken, pa seveda ne gre pozabiti na evergreen Super Turbo. Šele očutno kasneje pride VF4. Pa tudi GGXX je v ZDA še dokaj neznana.
:(
Glede udeležencev, pa zaenkrat itak še ni glih veliko za komentirat. Najprej je treba videti, če se bo sploh nabrala vsa USA elita in koliko bo šlo
"uveljavljenih" evropejcev. Podobno je za 2D igre. Če ni Japoncev, ni šova. Če so japonci, je šow.
Če je
Daigo ,
potem je masaker.
Zame Daigo
že sam dvigne končno kvaliteto Evolutiona za 30%.
Od vsega na tokratnem Evolutionu pa verjetno še najbolj čakam na Tekken Tag Tournament. Italija se je na Absolutionu uveljavila kot trenutna
"država to beat" in vidim, da je Bode že prijavljen. Res lepo bi bilo, če bi s seboj vzel še malega Harry Potterja in še kaj italijanske
elite, pa da bi potem šli sprašit rit še Korejcem!!! Joj, to bi bilo za videt.
ke_kit: ne ne, Californija je zibeljka ameriške pretepaške kulture. Prav zato je tam organiziran tudi Evolution.
Glako:   Nič jokat! Drugič z nami lepo na turnir v Italijo, pa da najprej tam naredimo malo reda. Potem pa se lahko
odpravimo tudi kaj dlje.
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
Izzy
celinski GGXX ambasador     
Posts 762
Registered 15.3.2004 Location Sevnica Member Is Offline Mood: Vstal od mrtvih!
|
| posted on 5.6.2004 at 14:55 |
|
|
Ej noro!
Naj bolj všeč si mi pa komentarji in slike igralcev.
Prava nebesa za pretepaške navdušence.
In pa Aris je ravno takšen kot sem si predstavljal (Cojones )
Ej pa check this, na forumu se tipi dogovarjajo za stave... 10 $ (cca 2.000 SIT) za zmago. Ponavadi igrajo na dve dobljene! In je full interesentov!
Freaki...
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 5.6.2004 at 15:24 |
|
|
Ahahahahahahaha!!!
Legenda od človeka!
Ko neka stara japonska maska!
|
|
|
Zombi_Slayer
Junior Member  
Posts 55
Registered 16.5.2004 Member Is Offline Mood:
|
| posted on 5.6.2004 at 16:55 |
|
|
pero tip obvlada da ni res, sm gledu ene par njegovih filmčkov z Voldom in tip je dobr da ni res
  , čeprav se mi zdi da bodo boji v SF-jih in vs. veliko bolj zanimivi (pa brez zamere do predanih igralcev Mame pretepačin!)
|
|
|
Galko
GOD OF CHEESE      
Posts 1137
|
| posted on 5.6.2004 at 19:39 |
|
|
quote: Originally posted by kekken3
Glako:   Nič jokat! Drugič z nami lepo na turnir v Italijo, pa da najprej tam naredimo malo reda. Potem pa se lahko
odpravimo tudi kaj dlje.
Hehe, ce bi vi takrat kaj naredili v Italiji, bi koga od naših mogoce se kam povabili... ...pa zgleda, da ni bilo dovolj prepricljivo.
Drugace pa itak, da mora biti noro na takem turnirju. Res, to rajcanje s profili najbolj znanih pretepacev pa še dodatno zalušta vse skupaj...
"In Japan, he is god. He plays the game from 13 year itd itd" Matr, kok bi rad enkrat špilal z vsem tem folkom.
Aja, kdo ali kaj je Daigo? 
|
|
|
Jabawack
|
| posted on 5.6.2004 at 19:57 |
|
|
Če je v Californiji, gre lahko moj stari kej pogledat
Or am I a stick retard or the stick is broken
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 5.6.2004 at 20:36 |
|
|
quote: Navedek je napisal Jabawack
Če je v Californiji, gre lahko moj stari kej pogledat
CAR!
Hočemo KSi reportažo!!! 
|
|
|
Izzy
celinski GGXX ambasador     
Posts 762
Registered 15.3.2004 Location Sevnica Member Is Offline Mood: Vstal od mrtvih!
|
| posted on 6.6.2004 at 19:48 |
|
|
quote:
Aja, kdo ali kaj je Daigo?
Daigo je bog Capcomovih pretepačin. Japonček, ki raztura v vseh 2d igrah.
|
|
|
HeMan
Master of the Universe    
Posts 282
Registered 3.6.2004 Member Is Offline Mood: sonic boom? :)
|
| posted on 7.6.2004 at 08:34 |
|
|
Se da kje dobit kaksne filmcke od Diagota?
|
|
|
kekken3
|
| posted on 7.6.2004 at 17:17 |
|
|
Veliko neverjetne Daigo-akcije vsebuje DVD od od EVO 2k3, katerih ponosni lastnik je tudi moja skromnost.
Že samo ogled njegovih fajtov je zame zlahka opravičil nakup celotnega paketa. Pa da ne pozabimo, da je polno zastopan v vseh non-MvC2 2D igrah: CvS2,
Super Turbo, SF3:3S in GG:XX. In verjamite mi, kdorkoli je videl njegovo igranje v igrah, ki jih sam kolikortoliko razume, je ostal le
  . Daigo je bog.
[Edited on 7.6.2004 by kekken3]
|
|
|
HeMan
Master of the Universe    
Posts 282
|
| posted on 7.6.2004 at 18:51 |
|
|
Zdej mi je pa zal da nism tvoj osebni prilatelj, hehe. Sm gledal en trailer za evolution dvd pa so se mi sline cedile. Vam primorcem je dobro, ker
mate Italijo tako blizu
|
|
|
HeMan
Master of the Universe    
Posts 282
|
| posted on 18.6.2004 at 11:34 |
|
|
Hopla, po mal brskanja po netu sm opazu, da sta prijavljena na evo2k4 tudi 2 Slovenca.
http://www.evo2k.com/evoSoft/?root=public&action=signups
Je kateri od junakov iz tega foruma, ali sta to dva neznanca ali je zajebancija? Kdo kaj ve?
|
|
|
kekken3
|
| posted on 18.6.2004 at 12:08 |
|
|
OMG!?!?  
Ne me basat. Zdaj me pa res zanima.
No ja, fora je, da tu za predprijavo ni treba nič plačevati in kaj jaz vem, tako da bi zelo znalo biti, da je tudi kakšna zajebancija, pa to.
Seveda ne gre izključiti, da je nekdo iz Slovenije tam glih v tistem času in gre pač pogledat, lahko pa je enostavno vse zajebancija.
Da bi pa nekdo bil dovolj confident in kar šel v ameriko tekmovat, brez da bi sploh povohal slovensko "sceno", ha, ta bi pa bila zanimiva.
Mah, po moje je bolj Joke, ali sta to dva, ki bosta iz bilokakšnega razloga glih takrat tam. No ja, kaj pa vemo. Morda je v Sloveniji še nekaj
svetovnih NinĐ, za katere sploh ne vemo.
Al pa bolj ne...
|
|
|
Zombi_Slayer
Junior Member  
Posts 55
|
| posted on 18.6.2004 at 16:19 |
|
|
da nista slučajno slovaka pri amerih nikoli ne veš
|
|
|
Zombi_Slayer
Junior Member  
Posts 55
|
| posted on 28.6.2004 at 19:28 |
|
|
hmm...
zdej so slovenci že trije:
Name Handle VF4E ST 3S GGXX CvS2 MvC2 TTT T4 SC2
Slovenia
Dario Jović XeroX x x x x x x x x x
Robi Mršiæ boliberto x x x x x
Tomislav Lièanin x x x x x x x x x
ja no Vso srečo fantje
|
|
|
kekken3
|
| posted on 28.6.2004 at 23:01 |
|
|
Hm hm hm, zanimivo, res. Damn, mislim, da bom kar malo povrpašal pri organizatorjih, če se da kakšen njihov mail dobit, pa da da se jih malo
kontaktira, ker me res zanima vsa zadeva. Saj ne rečem, tudi če bi Slovenci čisto slučajno bili v USA v tistem času in se odločili za obisk
Evolutiona, bi že bilo veliko.
Hmm, bomo videli. Lepo bi bilo, če ne bi bila le zajebancija.
|
|
|
Galko
GOD OF CHEESE      
Posts 1137
|
| posted on 29.6.2004 at 00:54 |
|
|
Errrrrr... ...poglejte, v katerih igrah sodelujejo... ...v vseh...
Kar da dovolj dobro sliko, za kako "resne" igralce gre. Roko na srce, kdo od nas bi se prijavil na VSE špile?!
Najhujši naši all-around pretepaci tipa Kekken in 1muv bi po moje izpustili kak VF4Evo in CVS2... ...teli papki bi pa kar povsod nastopali 
|
|
|
kekken3
|
| posted on 4.8.2004 at 22:36 |
|
|
Evolution 2004 - rezultati
Tekken 4:
1st) Jackie Tran (Jin)
2nd) JinKid (Jin)
3rd) TomHilfiger (Nina)
4th) Aenica (Julia)
Tekken Tag:
1st) Ryan Hart (Mishimas)
2nd) UNCONKABLE!!! (Anna/Armor King/Devil)
3rd) Slips (Eddy/Julia)
4th) Shin (Changs)
SC2
1st) RTD
2nd) Mick
3rd) Sownemisis
4th) ViciousSuicide
GGXX:
1. Daigo (Sol)
2. Kindevu (Eddie)
3. RF (Faust)
4. Kensou (Chipp)
ST:
1st: Daigo Umehara (Ryu, Balrog, Osagat)
2nd: John Choi (Guile, Osagat)
3rd: Kuni (Gief)
4th: Justin Wong (Osagat, CHun)
5th: Alex Valle (Ryu, OSagat), Wes Truelson (Ken, Balrog)
7th: Jesse Howard (Ryu), Seth Killian (Honda, Gief)
3rd Strike:
1st: KO (Yun)
2nd: Daigo Umehara (Ken)
3rd: Justin Wong (Chun)
4th: Raoh (Chun)
5th: KSK (Alex), Kokujin (Dudley)
7th: Hsien Chang (Ken), Mike Watson (Yun)
CvS2:
1st: Kindebu (A-ken/sakura, bison, blanka)
2nd: Ricky Ortiz (A-Vega, Sakura, Blanka)
3rd: John Choi (C-Ken, Guile, Sagat)
4th: Dan (C-Ryu, Ken, SAgat)
5th: Justin Wong (C-Vega,Chun,Sagat)
Buktooth (N-iori,morrigan,hibiki)
7th: Eddie Lee (A-Mai,Eagle,Vega)
RF (A-sakura,bison,blanka)
MvC2:
1st: Jwong (santhrax)
2nd: David Lee (Mag/cable/sent, cable/sent/cyke, etc)
3rd: Xecutioner (SAnthrax, Sent/storm/cyke)
4th: Chris Schmidt (MSS, MSP)
5th: genghis (Santhrax)
Randy Lew (Cable/sent/capcom, sent/ironman/cable)
7th: Soo (MSS, MSP). Harry Potter (MST, Santhrax)
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 4.8.2004 at 23:33 |
|
|
Uhm. Daigo je bil pri 3rd Strike 2.? Uh...
Nemogoče? Kekken kaj praviš ti, ki si ga tako opeval?...
|
|
|
kekken3
|
| posted on 4.8.2004 at 23:57 |
|
|
No, končno so tu rezultati.
Kaj reči?
V SC2 začuda ni visokouvrščenega Arisa, vseeno komaj čakam na fajte, saj me res zanima, koliko je tudi "svetovni" nivo v SC2 napredoval od
Evo2k3. No ja, če folk igra tako kot Aris (no, ali pa vsaj tako dobro, da ga vsuje), potem nekaj mora biti.
Tekken Tag je zmagal Ryan Hart. Bu-hu, jaz sem navijal za italijane, a zgleda, da jim(a) ni šlo. Sicer pa ne vem, če so bili korejci (kakšen
Kim Bong Min bi se do četrtega mesta morda le zgural )
Tekkenova štirica je kompetitivno itak krneki, zato me sploh ne zanima - kdo pa hoče gledati same Jine? No ja, kul je visoka uvrstitev Nine, ki
naj bi bila zelo low-tier lik. A+K abuse all the way, verjetno.
Kar tokrat res pričakujem so Posnetki Super Turbota. Daigo je spet pokazal, kdo je pravi 2D bog in zmagal Super Turbo in Guilty Gear, v 3rd Strikeu pa
bil drugi.   ... ehm, pravzaprav ne...
  .
Baje, da je Daigo poskrbel tudi za največji spektakel turnirja, ko je v 3rd Strikeu parryjal vso superco od Chun-Li (SA2) in nato zmagal, ter tako
kljub temu, da ni zmagal celotnega eventa, vsem pokazal, kdo je the man.
Sploh pa komaj čakam, da vidim ostale Super Turbo fajte. Predvsem me zanima 3. mesto Zangiefa.
Pa Seth Killian, pisec mnogih izjemnih kompetitivnih pretepaških člankov (ki jih moram nekoč res objaviti, saj so kruto poučni in zanimivi) je
pokazal, da ga ni le teorija in bil sedmi s Hondo/Zangiefom?!?
No ja... Kaj še... Hja, kolikor vem, je GGXX spet bil le navaden in ne #Reload - damn, sammy, ki ga ni distribuiral izven japonske ... Zmagal pa
ga je itak Daigo. No, morda je veliko japoncev, ki je v GG načeloma boljših od njega, a glih vsak na evolution ne more priti. Poleg tega pa je on le
2D Bog, tričetrt folka pa se itak (upravičeno) usere, ko igra turnirsko proti njemu, tako da...
No ja, morda pa vseeno, če pomislim... tako brezhibne igre (da ne rečem strgane), kot sem jo videl od njega v lanskem finalu nisem videl še v enem
A-Cho ali podobnem posnetku...
Boh... to je tko... First impressions. Zdaj pa freebije pobirat pa še DVDje nekoč ubost.
|
|
|
HeMan
Master of the Universe    
Posts 282
|
| posted on 5.8.2004 at 08:52 |
|
|
Ja sej Daigo je bil tud lansko leto 2. v 3S. Mam posnetek finala, model je čist nor. Kljub temu da je zgubu, je veliko boljši izpadu kot KO. Ko
vidiš kaj vse parrya
Kekken če boš mislu ti res enkrat naročit tale dvd pa povej, bi verjetno zraven naroču takrat če bom mel denar, ker tole zgleda zelo hudo
Tud jst sm slišal da je parryal cel Chun Li super in čakam da nekdo na SRK uploada posnetek. Zdej me je 3S čist navdušu, ker itak nism nikol bil
fan GGja, igram ga malo, ker pač vi nobenga SFja trenutno ne igrate
Dopis: http://media.shoryuken.com/srk-daigo.zip Evo ga. Posnetek ki so ga mnogi komaj čakali
Ok zdej sm pogledal posnetek.   Defenitivno hočem met evo2k4 dvd 
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 5.8.2004 at 10:46 |
|
|

AAAAAAAAAAA!!!! Hočem bit na evu 2k4!!!! Daigo ni normalen. Hočem dat roko temu človeku! Ne, hočem dat roko temu računalniku!!! To ni človek! Tip je
noooor!!!!
Pa naj še kdo reče, da je igranje videoiger za otroke! Kaj ga dela publika na koncu! Ok, se pridružujem Kekkenu!
 DAIGO JE BOG!  
|
|
|