kekken3
|
| posted on 15.6.2004 at 17:49 |
|
|
dva nova GGXX #R fajta - Zappa, Venom & Ky
Na glavni strani sta objavljena dva nova filmčka.
vs
Punisher vs kekken3
Prvi je moj Zappa proti Punisherjevemu Venomu. Ta fajt mi je tudi s pogleda igralca Zappe res zanimiv, saj je v treh rundah lepo domonstrira uporaba
vseh Mukadejev (spremljevalcev aktiviranih z Zappino edino specialko - 236P). Heh, še Raou se pojavi, a naredi manjši masaker, kot bi ga sicer lahko
(škoda, da nsiem uspel narediti infinitea ) - se pa vidi grozoviti 214S, ki tudi dokonča delo.
Runda, ki jo zmaga Venom še enkrat opomni na to, kar sem že rekel o matchupu proti punisherju/Venomu - da z Megakuglo 632146HS ne gre češnje zobat.
vs
Andrej vs kekken3
Drugi fajt, proti bratovem Kyju, razen kakšnega Zappa-Dog/Ghost actiona ni glih neverjetno spektakularen, je pa kar kul. Bolj kot ne pa pokaže, kako
se da zmagati že z malo, a dobro tempiranimi udarci - kar je Andrej tudi naredil. Poleg tega pa je prikazana pomembna Kyeva fora - spusti mastno
kuglo, teci za njo in delaj štalo.
[Edited on 15.6.2004 by kekken3]
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
Galko
GOD OF CHEESE      
Posts 1137
Registered 17.12.2003 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Failing at piano drumming, wooho
|
| posted on 15.6.2004 at 19:19 |
|
|
Sicer nimam blage, na kakem nivoju ste, ampak zgleda flashy in hudo ko hudic. Še posebaj pokemon ga trga - ne vem, meni je tak "SF" stil
lika dosti bolj všec kot neko pluvanje, kricanje in tekanje po vseh štirih Ah, verjetno sem samo jaz tako cudn...
Aja, imam obcutek, da bom tepen ko svinja, ce bom res kdaj šel kako partijo GGja proti vam... jaz sem bil vcasih že vesel, ce mi je 236P gun flame
uspel 
|
|
|
|