kekken3
|
| posted on 25.7.2004 at 22:03 |
|
|
nova GGXX #R fajta - Jabawack vs kekken3
Na glavni strani [KLIK] sta uploadana dva nova GGXX #R filmčka:
Ok, morda sta ta dva še najmanj inspirirana fajta izmed vseh do sedaj objvaljenih zmazkov, saj ne Jabawack ne jaz nisva bila prav v neki killer
formi.
vs
Jabawack vs kekken3 - 1
Se pa lahko vsaj vidi vsa invalidnost Zappe, ko je treba igrati proti nasprotnikom, ki so večji del igre visoko v zraku. Ker Zappa ne skoči nikamor v
višino, je, če glih nimamo Mukadeja Sablje, izjemno mučno ko en lolek nonstop loviti nasprotnika, ki frči levo desno.
Jaba je to v prvi igri lepo izkoristil, saj mi je nonstop sral s serijo 214S z zraka -> pristanek -> random mixup.
vs
Jabawack vs kekken3 - 2
Mwahahaha, je pa zato maščevanje toliko slajše in druga igra je ena od tistih, kjer mi uspe celo konstruktivno in učinkovito uporabiti Instant Kill
udarec, ne da bi pri tem moral nasprotnik pridodatil kaj dosti neumnosti (kadar pač spustimo nek random IK in nasprotnik ko en les nagazi nanj, temu
pač ne moremo reči glih učinkovita uporaba ).
---
That's about it. Upam, da se da od dveh filmčkov tokrat odnesti vsaj malo.
Če ne pa, heck, vsaj imata oba posnetka celoten soundtrack (sem ga moral dodati, ker sva z Jabo med igranjem ponesreči posnela najino jamranje, ki se
je slišalo skozi prižgan webcam - nočete ga slišati ).
[Edited on 25.7.2004 by kekken3]
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
1muvwndr
T3h stick crafter       
Posts 1174
Registered 17.12.2003 Location Koper Member Is Offline Mood: Wavedash is overrated
|
| posted on 26.7.2004 at 15:36 |
|
|
Mah, sem že videl dosti lepših fajtov med vama, samo uni IK je bil res posrečen. 
|
|
|
Izzy
celinski GGXX ambasador     
Posts 762
Registered 15.3.2004 Location Sevnica Member Is Offline Mood: Vstal od mrtvih!
|
| posted on 27.7.2004 at 08:38 |
|
|
No to je pa lepo videti, da ti napadi iz zraka delajo težavo - že treniram to tehniko, tako da: beware!!
No tisti IK, pa mislim da bi Jaba lahko zmashal, a? Sam sta mnde imela že preveč fajtov za sabo, da bi se vama dalo.
Drugače pa Jaba lep Dust kombo!
Obvezno mora biti na Pretepu #3, tudi Guilty Gear Competition!
|
|
|
|