nodrim
--:: T3h h4ck3r ::--      
Posts 1412
Registered 8.3.2004 Location Sevnica & Ljubljana Member Is Offline Mood: Think pink!
|
| posted on 5.10.2004 at 10:22 |
|
|
to noč sma z Daemonom preverila ali zna SC2 šteti število fajtov prek 100 ... in jih ne zna ...
ker nisva verjela svojim očem, sva to preverila najmanj trikrat temeljito
naslednji teden hočem kak fajt kdo je za lomit kosti?? naslednji teden pride tud Daemon v lj za stalno in bo tako najbrž na voljo še en
plejs za manjše evente..
lec fajt

_(\_/)_
\_____/ Bunny pie, anyone?
|
|
|
Galko
GOD OF CHEESE      
Posts 1137
Registered 17.12.2003 Location Ljubljana Member Is Offline Mood: Failing at piano drumming, wooho
|
| posted on 5.10.2004 at 21:34 |
|
|
Jaz mam v petek cel dan cas, da koga posteno v jajca...
...raje bolj zgodaj kot pozno, ampak naceloma se lahko zmenimo kadarkoli
|
|
|
SmrK
Fighting gentleman     
Posts 799
Registered 20.9.2004 Location LJ Center Member Is Offline Mood: Stick-retarded and bee infested
|
| posted on 5.10.2004 at 23:27 |
|
|
Jaz bi verjetno bil za kak fight v petek proti večeru....
"People call me hadouken, 'cause I'm downright fierce!"
Official Hijena pack leader
LEZBIJKE SO ŽENSKE, KI ŠE NISO SREČALE GALKA, PEDRI PA SO TIPI, KI SO GA.
Proud member of team "MASTER BAITERS"
|
|
|
nodrim
Posts 1412
Registered 8.3.2004 Location Sevnica & Ljubljana Member Is Offline Mood: Think pink!
|
| posted on 6.10.2004 at 07:50 |
|
|
jst na zhalost delam do shtirih .. sm pa zlo bliz slovenca po novem in bi se lahko komot pri njem dobil
pr men trenutno nea gre

_(\_/)_
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 6.10.2004 at 09:38 |
|
|
Zame žal vsi petki odpadejo. Imam namreč pouk samo do četrtka, torej v petek zgodaj zjutraj letim domov... Razen če se bomo zmenili za kak orenk
pretep, kjer bo nastopalo precejšnje število zrezkov za mariniranje... 
|
|
|
Izzy
celinski GGXX ambasador     
Posts 762
Registered 15.3.2004 Location Sevnica Member Is Offline Mood: Vstal od mrtvih!
|
| posted on 6.10.2004 at 09:54 |
|
|
Ke-Kit jst imam jutri čas (v četrtek) če želiš lahko vržema najprej en GGXX in potem te še z Zhango posilim! Javi!
Aja po 17. uri samo.
|
|
|
slovenec
Bugmaster    
Posts 443
Registered 30.4.2004 Location Izola Member Is Offline Mood: Mitsu is dead
|
| posted on 6.10.2004 at 10:30 |
|
|
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Diplomiral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako, da kdor hoče se lahko dobimo, da ga nalomim in dan bo perfekten!!!
PS: in ne me spraševat če mam ključe od doma!
MUAHAHA
Kaj pravi študent FDVja diplomiranemu FDVjevcu?
Kokakolo in pomfri prosim!
|
|
|
nodrim
Posts 1412
|
| posted on 6.10.2004 at 10:34 |
|
|
evo.. lih sm se s kerberjem menil ..
a pol se kr pr teb dobimo .. ?? jst sm že skor pr teb
ti bomo prinesli čips in vsak ti bo dal 1 piko za darilo k diplomi

_(\_/)_
|
|
|
slovenec
Bugmaster    
Posts 443
|
| posted on 6.10.2004 at 10:44 |
|
|
hja ni slaba ideja, jaz sem na faxu pa bom bil tle še kako urco (recimo do 12:30)
Samo morem it še prej po PS2 in PAD, ker ga nimam v mojem stanovanju.
Pol se pa lahko dobimo. Samo ne bom mel dosti cajta (recimo do ene 15, 15:30 največ)
Povej če ti sploh ustreza.
PS: a samo 1 piko za diplomo??? ne boš šel tok poceni skozi
|
|
|
kekken3
|
| posted on 6.10.2004 at 10:56 |
|
|
w00t!
Bravo slovenec!
Mogoče ti naslednjič za to celo podarim eno točko! ... naaaaah.
----
Danes se fino namlatite (ima da pokažež celincem, kakšne praske ti je tu Yunsung naredil ).
Kaj potem, je kakšna varijanta, da bi že ta petek naredili en megaplejs pri tebi (v LJ), kot sva se nekaj menila? Ker vidim, da interesenti za event v
LJ že so. Tako da bi tu nabrali še tri/štiri krvi željne primorce, pritrogali kak dodaten TV in lahko končno upalili en mega primorska-vs-celina
showdown.
Btw. Premikam ta poste, ki se ne tičejo originalnega naslova v ločen thread. Spammerji jadni, kdaj se boste naučili...
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
slovenec
Bugmaster    
Posts 443
|
| posted on 6.10.2004 at 11:49 |
|
|
ma ja lahko, vendar bo najboljše če se slišimo po telefonu, saj za v petek imam plac 100%, nimam pa prevoza (za na obalo namreč).
Tako da če je kdo ki bi mene in moj tovor (PS2 in 100kg težke literature) peljal nazaj... bi bla že druga zgodba.
Drugače pa kdor hoče DANES naj se mi javi na telefonu (da se zmenimo, al pri meni al kje drugje).
|
|
|
nodrim
Posts 1412
|
| posted on 6.10.2004 at 11:50 |
|
|
slovenec.. ne bo šlo tkole.. jst delam do 16ih .. lahko grem pol ure prej .. menl smo se pa za od 16ih naprej ...
kam se pa teb tko mudi?? domov po darila, nagrade in čestitke ?
za petek bi blo pa kr tapravo ja .. sam povejte zdle kdaj in kako, da povem šefu kdaj me ne bo

_(\_/)_
|
|
|
Jenno
Millia's Pimp   
Posts 56
Registered 21.8.2004 Location Lj Member Is Offline Mood: gr8
|
| posted on 6.10.2004 at 12:04 |
|
|
Can i come 2?
|
|
|
nodrim
Posts 1412
|
| posted on 6.10.2004 at 12:20 |
|
|
po mojem, da itak da ja .. sam, da se sploh zmenmo kje? lahko pri tebi??

_(\_/)_
|
|
|
nodrim
Posts 1412
|
| posted on 6.10.2004 at 13:42 |
|
|
kekken: dej SLovenca prepriči za fajt v petek in vsi se zmente za prit
če se to zmente, bo mogoče celo tle ostal danes in mamo že danes lahko fajt

_(\_/)_
|
|
|
Ljud z nasmeškom
Member    
Posts 106
Registered 19.12.2003 Location Lj (Štepanjsko naselje) Member Is Offline Mood:
|
| posted on 6.10.2004 at 14:27 |
|
|
Čestitke še od mene
Jst bi tud prišel v petek.
Do petih mam šolo tak da bi prišel okol pol šestih... vi sam povejte kam in če še kaj prinesem s sabo.
|
|
|
Jabawack
|
| posted on 6.10.2004 at 16:11 |
|
|
Ohoho... Bravo slovenec... Kdaj častiš pizzo?
Petek morda delam, tak da boh...
Or am I a stick retard or the stick is broken
|
|
|
SmrK
Fighting gentleman     
Posts 799
Registered 20.9.2004 Location LJ Center Member Is Offline Mood: Stick-retarded and bee infested
|
| posted on 6.10.2004 at 16:20 |
|
|
Slovenec - se pridružujem čestitkam 
Upam, da bom tudi jaz enkrat kmalu diplomiral
Pravtako upam, da bo kaj dogajalo v petek
"People call me hadouken, 'cause I'm downright fierce!"
Official Hijena pack leader
LEZBIJKE SO ŽENSKE, KI ŠE NISO SREČALE GALKA, PEDRI PA SO TIPI, KI SO GA.
Proud member of team "MASTER BAITERS"
|
|
|
slovenec
Bugmaster    
Posts 443
|
| posted on 6.10.2004 at 17:45 |
|
|
Hvala vsem za čestitke...
... za fajt pa ne se bat. V petek 100% BO! (ok razen če ključe pozabim )
Pridite kar vsi, samo glejte da bo dovolj TVjev oz. PS2jev.
Za primorce: jaz sem že na obali tako, da lahko jaz peljem nazaj (v petek ko končamo... sej bo v petek končalo al ne? ) za gor pa ne (razen, če hoče
it kdo že ju3, ma dvomim hehe)
Jaz mam 1 TV in 1 PS2. Rabmo pa vsaj še 1 tv+ps, idealno če mamo še 2, tako, da bodo 3 vse skupaj (vključno z mojim).
Probleme s placom mislim da ne bo, vendar 25 pa spet ne bo šlo noter
Tako, da jaz računam na naslednje (zaenkrat):
mene, kekken, ke_kit, 1muv(?)
nodrim, izzy, Galko, Kerber, Ljud z , smrk, jenno (?).
A sem še koga pozabu? Mr. X (da pokaže skillze ljubljani)? Jaba pravi da ne.
Tako da nas bo ene 10, ni panike.
Pa naj kdo pride že v petek zjutraj... i am impatient
PS: PA NE POZABIT NA PODALJŠKE! Kekken pa ne pozabit RGB kable
PSS: pad vzamte s seboj!!! Ker whinanje ne toleriramo (glej kdo se oglaša )
Caaaaaaaaaaaaaaz
|
|
|
Jenno
Millia's Pimp   
Posts 56
Registered 21.8.2004 Location Lj Member Is Offline Mood: gr8
|
| posted on 6.10.2004 at 17:48 |
|
|
Ej kje pa gdaj se bo to dogajal?
K js bi ful prsu, ce lahko seveda. Sm pa PCjas, tko da ne ownam nobene konzole niti pada k bi biu za ps2. Sam bi pa ful vidu kako spilate pa še s
ksnim n00bom bi se pomeru. Loh pa tut sam gledam...
|
|
|
slovenec
Bugmaster    
Posts 443
|
| posted on 6.10.2004 at 17:52 |
|
|
ma ni panike, pošlji mi tvojo številko na U2U in ti bom vse pravočasno razložil.
Pad pa ti bomo velikodušno posodili sam ne ga v tla metat
GGXX pa itak lahko vadiš do petka... sej je isto k na PCju, je pa res da če si navajen na tipkovnice, bo malo nerodno prešaltat na pad...
|
|
|
slovenec
Bugmaster    
Posts 443
|
| posted on 11.10.2004 at 13:17 |
|
|
WTF????????? a ko ste backupali KSI forum, je šel še pretep nazaj na ta datum????
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ... še dobro da nisem pisal romanov....
... hekerz...
|
|
|
kekken3
|
| posted on 11.10.2004 at 14:00 |
|
|
ja ma res... Jao... Dobro, kaj čmo.. tolažimo se s tem, da smo več ali manj bili vsi prisotni na eventu in tako vseeno vemo, za kaj se gre. Mene pa
mora nekdo naučiti backupati to prekleto zadevo, ker če ne je sranje.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 14.10.2004 at 10:48 |
|
|
Evo ga, že ker sem tu v službi in sem našel en txt dokument z mojim postom o vtisih z dogodka, ga zalepim gor še enkrat... glih da bo kaj ostalo
;)
----
Uff, malo pozno je že, a da še jaz pohvalim par stvari.
V glavnem, event je bil mega. Zbrati toliko fajterjev na kup v istem dnevu zveni skoraj nemogoče in je dosedaj vedno bilo zelo težko brez kakšnega
prigovarjanja v stilu "dej, dej, pridi ki bo zakon...". Tokrat pa je bila že motivacija posameznikov dovolj, se nas je toliko nabralo.
Zakon. God bless forums.
Govreč o forumu... Heh, tu je tudi preklet razlog, da je cel primorski team zamudil za okrogle štiri ure - večer prej, ob cca 00:40 je nek usran heker
shekal K-Si forum glih, ko sem jaz oddajal nek svoj post. V strahu, da se bodo takoj za tem lotili še Pretepa (ker je ta pač čisto
"zraven") in s tem poslali v maloro še vse, kar je bilo tu napisano, sem hotel hitro backupati forum. A ker pojma nimam, kako se to dela,
sem porabil ene štiri ure z igračkanjem in študiranjem raznih spletnih FaQjUjev. Bumbar kot sem, psloh nisem uspel in tako šel čisto znerviran spat in
zjutraj me ni zbudil noben alarm.
Kar naenkrat pa je ura dve popoldne...
Dobro, hvalabogu sta bila Jaba in Mr.X še vedno pripravljena, tako da smo vsi pohiteli in po zaslugi malo Burnout3-inspirirane vožnje ter Nodrimove
odlične karte smo bili tam v relativno kratki urci pa nekaj, tako da nam je ostalo še dovolj časa za produktivno peštanje obrazov.
In peštanja je bilo.
Tako v SC2 kot v GGXX sem dosegel cilj in uspel odigrati serijo proti vsem (razen v GG proti Štrumfu in Zaephyrju, a bomo že nadoknadili ).
V GGXXu smo primorci po pričakovanju naredili raztur. Tu smo v zadnje čase toliko igrali, da je Jaba gotovo boljši, kot sem jaz bil na zadnjem
srečanju s celino in četudi tukaj od mene in X-a še dobiva 10-0 pakete, ker tudi sama napredujeva, je gor lepo pokazal, kaj in kako.
No, igre so bile vseeno lepe in predvsem moram pohvaliti Kerberja, ki mu Chipp glede na svojo težavnost uporabe gre že lepo od rok in je mojemu Zappi
od LJ teama povzročil še največ preglavic. Nasploh je bil največji problem celinske igre, da se ne vrši konstantnega (in pravilnega) pritiska, ne ob
wakeupu, ne v situacijah, ko vemo, da se bo nasprotnik hotel/moral braniti. Tako kot Ky nasirje 236HS, Zappa naredi j.HS crossup in Axl udari v
advantage ob bloku vodeči 6HS na pobirajočega nasprotnika, tako bi moral tudi Sol vedno prichargeati do nasprotnika vsaj z d.2K (da ne govorimo o
ostalem ), Chipp uleteti z j.HS ali j.S crossupom in Millia imeti že aktiviran 236HS (ali, še lepše, 214HS s smerjo 16464), itd. Ko je nasprotnik
na tleh, imamo mi veliko prednost, ki pa izpuhti takoj, ko pustimo nasprotnika, da se pobere s tal kakor mu paše ter brez prisile ugibanja. To bo
treba še najbolj izpiliti.
Drugače pa, good games. Poleg tistih s kerberjem so bile zelo kul tudi z Izzyjem, saj je velikokrat bilo napeto in je stvar rešila le božanska
intervencija (kjer je Bog vedno navijal zame ). Tudi Jenno je z Millio nakazal dobro igro (jump-in udarec -> 236P pred pristankom je res
dobra fora), tako da, keep it up.
A če je GGXX bil privlačen tudi zato, ker smo lahko spet celinci (spet) našeškali nekaj celinskih riti in jih opomnili, da morajo še več trenirati,
SC2 prava kompetitivna poslastica, kjer mi je bilo res žal, da si nisem mogel ogledati vseh spopadov, saj so bili mnogi res zanimivi. Evil Štrumf
Brossa sta se sicer vračala iz zimskega spanca, a Jaba in slovenec sta medtem tudi izostrila tehniko, dodatno pa se je izboljšal tudi Yunsung, tako da
so se obetali še zelo izenačeni boji. Pravo presenečenej je zame bil šele Kerber, za katerega kar nisem mogel verjeti, kakšne vse hude stvari zna
početi z Ivy. Četudi sem ga po rezultatu zmagal premočno, je bila večina iger izjemno napeta, kjer sem le s črtico lastne malo energije do zmage
prišel z zadnjimi centimetri Yunsngovega najbolj odprtega in kilovega udarca. Standardno uživantske so bile tudi igre s Štrumfom, kjer so z obeh
strani kot vedno padala zelo lepa nadigravanja in hudi mind tricki. Tokrat je imel kljub igram do zadnjega Yunsung lep edge nad Žango, a je Štrumfu
uspela strateška menjava v Talim, ki me je spet spomnila, kako hitro po drugi strani lahko gredo igre, kjer enemu igralcu ni nič jasno. Odkar
sem se Nightyju kot nasprotniku posvetil kar dobro, Juniorjev vitez ni več tako grozen, kot nekoč. Je pa tu, podobno kot bratu s Talim, Juniorju uspel
comeback z Astarothom, saj okoli dobro uporabljenega PTja z Yunsungom očitno še kar ne morem. ... Kar se je videlo tudi iz iger
proti Ljudu, ki me je začel kar fino mlatiti, ko sem mu nekajkrat namignil na zlorabo PTja proti meni. Lepe igre tudi z Galkom, s tem da, so
to tapravo postale šele, ko je vzel Yoshija, saj sem na Nightyja in Cervota že preveč navajen, Joško me pa še kar 0wna s svojim 214A+B.
Tako, kot bi tudi Nodrim IMO moral obdržati Maxija in bi naredil še več. Raphaela poznam dovolj, da mi brez vsaj občasnega SCC-janja ni mogel delati
preveč problemov. Aja, pa AE [B]~B se obvezno nauči, ki bi ti zmagal še ene dodatne tri igre.
All in all, lepe igre in super plejs. Ubogi slovenec, nekajkrat se je res videlo, da je pod večjim stresom, kot če bi bil le udeleženec na kakem
drugem plejsu... Vseeno pa, odlično izpeljano in verjetno nisem edini, ki upa na še kakšen tak kul event v prihodnosti.
Žal mi je, ker sem zamudil in bi lahko šel še kaj več GGja z Izzyjem ali pa upalil še kak SC2 več, a pri eventih s toliko ljudmi itak nimaš časa za
casual matche, če hočeš igrati z vsemi, poleg tega pa nas je le bilo štirikrat več od TVjev, tako da je bilo treba odstopiti plac ostalim igralcem.
Bomo že nadoknadili, magari spet na kakšnem kekken's rooftopu ali Jaba's lairu.
Naredil sem tudi nekaj filmčkov, s tem da je kvaliteta daleč od vrhunske, samega materiala pa je malo, a bolje kot nič. Praktično vso serijo
"kekken3(zappa) vs Izzy(sol)" in par SC2 dvobojev (veliko premalo - kako mi je žal, da ni bilo placa za več iger s Štrumfom in Kerberjem
), dobite na strežniku od SmrKa. Povezava je na glavni strani. Če imate IE, samo vpišite ftp://pretep:pretep@smrk.streznik.org , če pa imate
namenski ftp program pa le ftp://smrk.streznik.org , kjer sta tako username kot password "pretep".
C ya soon!
|
|
|