1muvwndr
T3h stick crafter       
Posts 1174
Registered 17.12.2003 Location Koper Member Is Offline Mood: Wavedash is overrated
|
| posted on 24.10.2005 at 19:10 |
|
|
Garou Mark of the Wolves
Folk to ful igra, me zanima kaj sploh je to. Je že kdo igral/probal?
I can't use something that I can't abuse.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 24.10.2005 at 21:07 |
|
|
Garou, Mark of the Wolves je v bistvu zadnje nadaljevanje serije Fatal Fury. Nisem ga igral nikoli, ampak med znalci SNK iger je to najbolj cenjena
SNK igra in nekako ekvivalent Capcomovemu SF3:3Sju kot zadnja res velika samostojna stvar firme. No ja, eni še zdaj tripajo na raznie KOFe, ki pa itak
izhajajo vsako leto in znajo biti prav bedni ter se spreminjajo res malo, nadgrajujejo pa skoraj nikoli), tako, da je ta Garou verjetno res kar good,
pa tudi naj bi bila kar uravnovešena. Igra je vpeljala sistem Just-defend, torej tapkanje v trenutku branjenja, ki je nekako prednik 3S Parryu in GGXX
Perfect Guardu. Poteza daje boljši advantage ob bloku, lastniku pikič napolni energijo in zveča super-meter (saj, obstaja tudi v CvS2, kot del
K-goovea).
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
1muvwndr
T3h stick crafter       
Posts 1174
Registered 17.12.2003 Location Koper Member Is Offline Mood: Wavedash is overrated
|
| posted on 24.10.2005 at 21:18 |
|
|
Fatal Fury?
10x za info, bom prišparal en DVD.
I can't use something that I can't abuse.
|
|
|
ke_kit
|
| posted on 25.10.2005 at 00:13 |
|
|
Ma MOTW je zakon že samo zaradi prasice piratinje, ki se ji vidijo hlačke ko udari HK...
Drugače pa lahko sprobaš na Kawaksu...
|
|
|
mirkuma
Junior Member   
Posts 15
Registered 16.8.2004 Member Is Offline Mood:
|
| posted on 2.8.2006 at 19:32 |
|
|
quote: Originally posted by 1muvwndr
Fatal Fury?
10x za info, bom prišparal en DVD.
Napaka Garou, Mark of the Wolves je najbolsji spil narejen za NEO-GEO ever! Tako kot pise zgoraj lahko se primerja z SF3! Priporocam! Najprej probaj z
Kawaksom/Nebulo/Mame, da vidis globino samega spila in se potem odloci...
Edit:
Sem sele sedaj opazil, da je bil zadnji vnos 25.10.2005...kljub temu zgornje drzi kot pribito.
|
|
|
kekken3
|
| posted on 5.8.2006 at 18:18 |
|
|
Jaja, tudi sam sem slišal, da je Garou ena boljših SNKjevih stvaritev, tako po grafiki, kot po igralnosti in uravnovešenju (ja, slišeal sem tudi
primerjave s 3S), tako, da bo bržkone res. Zdaj, žal ne igram nič SNK iger in še KOF XI, ki se mi je zdel res kul, ko sem ga videl igrati v
Stuttgartu, me ni kaj preveč potegnil. Ne zanikam pa, da je kar dober in pester. Samo kaj, ko igram že GGXX in 3S, ki sta vsaj prekleto lepa, poleg
tega, da sta igralna. Oh well, ko bo čas, bo tudi SNK. Če pa kdo že kaj nažiga, pa kar recite, se bomo že kaj pripravili.
Prispevek za dva nova monitorja
FRIENDS DON'T LET FRIENDS PLAY ONLINE
|
|
|
HudaBolha
Member    
Posts 158
Registered 28.10.2005 Member Is Offline Mood: YAP YAAAP YAAAAAP
|
| posted on 2.9.2008 at 16:28 |
|
|
Ma ja, tole sem malo preigraval zadnje čase, in lahko samo pohvalim zadevo.
Just defend je imo celo lažje izvedljiv od parrya, top-in sistem, ko si izbereš v kateri tretjini life bara bodo tvoji udarci močnejši + par ostalih
bonusov, pa je zanimiva pogruntavščina (no ja; chargerski boss jo kakopak zlorablja; it's SNK, lol).
Edino pri likih so ga malo polomili, ker so zamenjali skoraj celoten lineup. Jst hočem Mary pa boksarja nazaj Je pa vsaj shoto notri.
Skakanje v ozadje/ospredje so skenslal, kar je imo fino, ker se na ta sistem nikakor nisem mogel navaditi in jih posledično vedno fasal, so pa
spremenili inpute za superce, tako da so v primerjavi s prejšnjimi fatal furyi lažje izvedljivi.
Adon looks like a Guy Able to Sodomize Rufus
|
|
|
drobizhek
Beast from the east      
Posts 1466
Registered 27.6.2007 Location Jayoku Houtenjin Member Is Offline Mood: Ouroborous
|
| posted on 2.9.2008 at 16:56 |
|
|
Garou je zmaga na vseh nivojih. Vrgl vn vse bedne like iz prejšnjih zadev pa zamenjal s hudimi liki. Ok Terry je še not z nadležnim glasom ampak ok.
Še ena razlika za pretepače je to da je dash back skor cel cajt invincible razn kašnga frejma u startu (čeprov možno da je na začetku čist cel cajt)
pa par frejmov na koncu.
Just defend seka
top in je zmaga
Butt je kralj, Kevin je hud lik, Tizoc isto.
Špil po mojem okusu.
Tema je back from the deat.
[<O>]
Brazil baby
|
|
|
Xavier
Karakusa Masher      
Posts 1180
Registered 30.9.2006 Location Domžale Member Is Offline Mood: Mimora ftw
|
| posted on 2.9.2008 at 17:36 |
|
|
quote: Navedek je napisal drobizhek
Ok Terry je še not z nadležnim glasom ampak ok.
ka teb ni jasn .. Terry je bog.
Hey c'mon, c'mon
|
|
|
drobizhek
Beast from the east      
Posts 1466
Registered 27.6.2007 Location Jayoku Houtenjin Member Is Offline Mood: Ouroborous
|
| posted on 2.9.2008 at 17:57 |
|
|
Kyo owna Terryja k cucka
Iori owna Terryja k cucka
še Ryo owna Terryja k cucka
Terry sucks
[<O>]
Brazil baby
|
|
|
Xavier
Karakusa Masher      
Posts 1180
Registered 30.9.2006 Location Domžale Member Is Offline Mood: Mimora ftw
|
| posted on 2.9.2008 at 19:28 |
|
|
pejt spat
|
|
|
drobizhek
Beast from the east      
Posts 1466
|
| posted on 2.9.2008 at 21:54 |
|
|
ne
[<O>]
Brazil baby
|
|
|
HudaBolha
Member    
Posts 158
Registered 28.10.2005 Member Is Offline Mood: YAP YAAAP YAAAAAP
|
| posted on 2.3.2010 at 15:24 |
|
|
Malček bumpam temo...
A gdo od vas aktivno igra garou na 2df(supercade)? Ne da se mi samo s francozi igrat...
Drugače sta tu še dva linka; uporabna tema na srk in
kul JD superce
Adon looks like a Guy Able to Sodomize Rufus
|
|
|
User
Member    
Posts 462
Registered 24.3.2009 Member Is Offline Mood: MasterMood
|
| posted on 2.3.2010 at 15:38 |
|
|
quote: Originally posted by HudaBolha
Malček bumpam temo...
A gdo od vas aktivno igra garou na 2df(supercade)? Ne da se mi samo s francozi igrat...
Drugače sta tu še dva linka; uporabna tema na srk in
kul JD superce
Igral sem, zdaj že nekaj let ne. Igram pa kar redno Real Bout Fatal Fury 2
No lahko pa tudi Garou: MOTW
|
|
|
User
Member    
Posts 462
Registered 24.3.2009 Member Is Offline Mood: MasterMood
|
| posted on 25.4.2010 at 11:01 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OO2lSMrDpJ0
Oh ko bi se vsaj SNK skoncetriral na serijo Fatal Fury, ne pa na meni nikoli kaj preveč všečni The King of Fighters.
04:00 o'clock in the morning.
|
|
|